söndag 6 februari 2011

Ooops! Smittar det?

Helgen har varit rätt lugn här, blev ju inget kalas för lilla skruttan eftersom hon till slut fick vattkoppor. Jag har dock fått mitt tårtbehov mer än tillfredsställt, inte mindre än 4 st har det blivit! :)

Igår var makens bror och kusin här och laddade lite inför att de skulle in och se matchen mellan HV71 och Skellefteå. När vi har suttit och pratat en stund kommer vi in på Novas prickar. Med lite förskräckt blick utbrister Henke: Har hon vattkoppor? Det har jag nog inte haft! Smittar det?
Ooops!
Smittar, ja det är väl bara förnamnet..
Brodern hade tydligen glömt att informera honom om detta när de pratades vid.
Ojdå, säger Henke, hur länge är man sjuk då?
Tur han satt ner när jag sa "upp till två veckor.."
Bara till att hoppas att han ändå haft det som barn, i den lindriga varianten. Är ju inte så spännande att få det som vuxen!

Hade hoppats på att tösen skulle vara så pass pigg så att det var jobb och dagisläge imorn, men det har ploppat upp nya prickar som nog behöver ett par dagar på sig för att torka ut. Hon är i allafall väldigt duktig med att säga till när det kliar så vi får smörja. Är ju dock inte helt lätt med prickarna hon har i hårbotten.

Nu blir det att rota sig i soffan och följa damernas skidskytte. Helena Ekholm ligger ju etta inför dagens jaktstart, så det är bara att hålla tummarna för att hon lyckas hålla ihop nerverna för att försvara sin plats! :)

Hoppas ni haft en skön helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar