fredag 10 augusti 2012

Det är lätt att vänja sig...

..vid goa sovmornar  Barnen har äntligen insett hur gott det är med sovmornar, och under semestern tror jag knappt vi varit uppe före 8.30 en enda gång. (jo det var ju den där gången jag var med mamma på torget, och fick ställa klockan på 6.30... men annars har vi sovit som små grisar både barn och föräldrar!)
Vi har ju haft vår beskärda del av tidiga mornar de senaste 11 åren, så vi unnar oss med lätthet och glädje att få sova länge på mornarna.
Kruxet då, ja det är ju som sagt lätt att vänja sig, fast det känns ju lite som halva dagen gått när bara frukosten är avklarad. Kan nog bli tufft att ställa om till skol- och jobbtid nu när semester och sommarlov är slut...

...vid att unna sig lite för mycket under semestern. Grillning, ett glas vin, nåt gott att smaska på framför tv´n... Det är ju alldeles för lätt att komma in i tänket är det lördag hela veckan under semestern.
Kruxet då, ja det sätter ju såklart sina spår. Vågar inte ens tänka på vad det står på vågen!Hmmm

Japp det är hög tid att tänka om!
Blir att försöka få barnen i säng tidigare på kvällarna nu så de kommer i fas till skolstarten. Sovmornarna får vi utnyttja på lediga dagar!

Varje promenad behöver ju inte nödvändighetsvis innehålla en glasspaus, och det är nog dax att ta tag i egenpromenaderna med. Lite högre tempo och längre sträcka som de brukar vara.

Matintaget behöver nog också en liten översyn. Göra som jag gjorde innan, äta nyttigt på veckorna och kunna unna sig lite mer på helgen :)


Nähä, bäst att ta tag i saker och ting. Packa upp och tvätta står på agendan idag.

Ha en skön dag!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar