torsdag 21 april 2011

Dax att vässa kvasten..

... polera upp kaffekannan och borsta kattskrället, för ikväll är det dax att flyga till den årliga träffen på Blåkulla! :)Skulle egentligen jobbat hela påsken, men det satte ju infektionen stopp för. Är sjukskriven t om tisdag, men vi får väl se om det går att börja jobba sen. Såret är fortfarande inte läkt och jag fick fortsätta med antibiotikan i ytterligare 10 dagar f rom idag. Är ju helt klart på bättringsvägen, men man känner ju att orken inte är på topp och det behövs inte speciellt ansträngande aktiviteter för att den ska ta slut helt!
Var inne på jobbet häromdagen och man måste ju erkänna att man saknade både jobbet och kollegorna lite nu när man varit hemma ett tag, först med handen och sen med denna infektion!

Barnen, åtminstone de två yngsta, väntar med spänning på att påskharen ska lämna påskägg imorgon, så det är väl bäst att hjälpa honom på traven lite... :)

Nu blir det att städa av lite och planera nåt att fika på inför kvällens Mary Kay-party. Sen ska vi minsann gå ut i det underbara vädret med, även om jag ska vara försiktig med att vistas i direkt sol.

Hoppas ni mår bra och att ni får en riktigt Glad Påsk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar