lördag 16 april 2011

"favorit" i repris, skobekymmer...

Den store killen, som fyller 10 i sommar, har alltid haft en stor förkärlek för skor! (undrar vem han ärvt detta av.. ;)
Varje vår är det samma dilemma, han har sett några skor som han vill ha, men även om vi besöker varenda skoaffär inom fem mils radie står de ej att finna.. Saken är även så att han tror att man kan släppa allt man har för händer bara för att han vill ha dessa skor NU, och har lite svårt att acceptera att det blir ett "vänta" till svar och sätter till sin allra suraste sida..  Hur som helst så var han och pappa inne för ett par veckor sedan för att hitta just DE DÄR skorna han tänkt sig ( tydligen nåt liknande de Danny hade på sig i melodifestivalen..)  men då hade ju inte butikeerna börjat ta in så mycket vårnytt.
Sen har det ju varit denna envisa infektion som jag drog på mej som satte stopp för handlandet.
idag ska jag dock åka in till stan för att få såret omlagt eftersom mottagningen här i byn inte har öppet på helgerna och då har ju sonen snabbt räknat ut att det ligger minst tre sportaffärer på vägen och att det mycket väl kan tänkas att de har fått in de skor han vill ha!
Hoppas verkligen att han har rätt!


Själv tycker jag att dessa var hur läckra som helst, och mycket väl kan tänka mej att gå omkring i nu till våren :)                                                                                                                                              Hoppas allt är bra med er! Må så gott denna lördag!

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar