lördag 4 juni 2011

Underbara sol!

De senaste dagarna har vädret verkligen visat sig från sin bästa sida! Helt underbart! Hoppas detta väder är här för att stanna, hela långa sommaren! Lite regn på nätterna kanske, men annars får solen gärna vara framme alla dagar! :)

Igår var sista dagen på sjukskrivningen, så på måndag är det dax att börja jobba igen. Egentligen är det ju inte helt okej, med tanke på att såret inte är helt läkt än, men jag känner verkligen att jag behöver jobba lite innan det är dax att gå på semester! Får väl köra med dubbla omläggningar över såret när jag är på jobbet och försöka hålla mej ifrån rent omvårdnadsarbete..
Det är ju rätt märkligt att det kan vara sån skillnad på att vara hemma sjukskriven och att vara ledig med semester! På semestern ägnar man ju inte speciellt många tankar på jobbet, men när man inte kan eller får arbeta så saknar man det en del.

Häromdagen var min goa vän Anna och hennes pojkar här på besök. Anna berättade att de i bilen ut till oss pratat om att vi kännt varandra sedan vi var riktigt små. En av hennes pojkar hade frågat hur gammal jag var då, och Anna hade sagt att jag var ett år äldre än henne. Följdfrågan blev då: Är hon det fortfarande? 
Söta de är de barnen med sina funderingar! :)
Dottern har varit inne i en riktigt kaos-period nu, med ett tålamod lika med noll.. Vid frukosten häromdagen fick pappan nog och sa: lugnar du inte ner dej nu kanske sopbilen kommer och hämtar dej! Dottern svarar då: Nej, jag vill att glassbilen ska komma och hämta mej!
He he, ja då hade jag kunnat tänka mej att följa med ! :)

Maken har nu tänt grillen, så det är väl bäst att serva honom med lite flytande..

Ha en riktigt go kväll i sommarvärmen!

kramen!

2 kommentarer: