lördag 26 januari 2013

Promenad med ljudträning

Skogsrundan blev en riktig ljudträning för Diva!
Ett par km från oss ligger en skjutbana. På lördagar har de träning eller vad man ska kalla det, blev vi påminda om när vi kom upp en bit i skogen. Var lite tveksam om jag skulle låta Diva springa lös om hon skulle bli rädd av skotten och dra iväg. Hon visade dock inga tecken på rädsla när det small så det var inga problem att ha henne lös! Skönt!
Nästa ljudprov var crossarna och fyrhjulingarna som var på sjön och körde på isen.. Låter ju rätt högt om man säger men det gav inte heller nån rädselreaktion!
Ljud nummer tre då: mötte en liten ulltuss till hund som bjäbbade och gurglade på oss. Diva bara tittade på henne och efter de hälsat så gav Diva upp ett bus-skall och då såg det ut som den lille ulltussen skulle skita knäck i formar! Den bjäbbar nog inte på oss nästa gång vi möts! :-D
På hemvägen kom vi då till ljud nummer fyra.. En man höll på att kapa ved med motorsåg. Lite skeptisk blev Diva till att gå förbi först men gick sen med på att både vända och gå förbi och vända igen. Motorsågsmannen undrade nog vad vi höll på med när vi gick där fram och tillbaka :-)
Efter denna ljudprovpromenad sov Diva gott i 1 1/2 timme..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar