fredag 23 december 2011

Julfunderingar

Dan före dopparedagen! Imorgon är det julafton, och ja, det mesta är nog klart. Hoppas jag..  ;)
Maken och jag var i Ullared i tisdags och fixade det mesta som tomten kan lägga i sin säck. Jag kan verkligen tipsa om att åka till Gekås i julveckan, för då verkar alla ha fullt upp med annat. Så lite folk, och man kunde lätt ta sig fram de prylar man ville titta på, och i kassan gick det hur smidigt som helst! Underbart!
Barnen är väldigt förväntansfulla inför morgondagen! Ska bli riktigt kul att se minerna när de öppnar paketen!

Det är ju många tankar så här kring jul. Både glädje inför att träffa nära och kära såklart, men även saknad av de som fattas oss.
Kan inte fatta att det gått 2 år sedan Mia valde att lämna oss! Det djupa sår det blev i oss alla efter detta kommer aldrig läka. Vi blir ständigt påminda om hennes frånvaro, och frågorna vi bär på får aldrig något svar. Det är många känslor man tampas med i detta, som vi måste lära oss att leva med. Sorg, förtvivlan, frustration och ilska, ja, det är bara en del av dem.
Och barnens alla frågor om farmor! Hur f.. ska man förklara för dem att någon inte vill leva längre?

Ja, ja , ska försöka lägga energi på att göra en så bra jul som möjligt för familjen!
Maken och barnen ska klä granen ikväll, så att tomten har nåt att lägga klapparna under :)

Förresten så har jag gjort den sista natten för den här omgången med. Är med dubbla känslor kan man väl säga. Vi har haft turen att haft hyfsat lugna nätter, men samtidigt känner man ju att det sliter rätt ordentligt på en det här med nattjobbet. Konstiga matvanor, konstiga sovvanor och framför allt de sociala vanorna har verkligen kommit på undantaget. Så det kanske är bra med att komma in i lite vanliga rutiner igen.

Ha nu en riktigt God Jul!
Ta hand om er och varandra!

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar