söndag 1 april 2012

Det är lätt att vänja sig!

Det här vädret som varit de senaste veckorna med sol och rätt många plusgrader, är det väldigt lätt att vänja sig vid kan man ju lugnt säga!
Det man lätt och gärna glömmer är att det är tidigt med sånt gott väder och därför är risken väldigt stor för bakslag med snö och minusgrader...
I fredags kväll kom så det här bakslaget, det började snöa! Och tyvärr låg det kvar igår när vi kom upp!
Idag skiner dock solen igen, även om det är minus på termometern och enligt väderprognosen jag tittar på i skrivande stund kan vi nog vänta oss mer redan i eftermiddag! Blä!

I fredags hade vi planerat att åka in till Alcamo och äta. De har nämligen glutenfri pizza, och just köpepizza är nåt sonen inte kan äta så ofta och därför tycker känns lite extra lyxigt när det erbjuds.
Vi kom inte långt innan bilen pajade! Inte en växel gick att lägga i, så förmodligen är det kopplingen som gått sönder.. Billigt och bra.. hmm
Som tur var har jag världens snällaste föräldrar som vi kunde låna bil av så vi  kunde bli mätta och goa på Alcamo!

Igår blev det en härlig promenad med Tessan o Aragorn. Vi träffas ju inte så speciellt ofta nuförtiden, så det var kul att det äntligen kunde bli av! :) Tessan är riktigt duktig med både kost o motion och blir smalare för var gång vi ses! Imponerande! På min våg händer det ju inte så mycket, men det känns på kläderna, så nåt resultat blir det ju ändå av allt promenerade :)

På kvällen sen var det ju dax för earth hour. Jo, vi släckte alla lampor och tände ett gäng värmeljus, men jag måste erkänna att tv´n var på.. Barnen hade ju verkligen sett fram emot finalen i Gladiatorerna, så man hamnar ju i nån slags dilemma om man ska vara snäll mot miljön eller vara en snäll mamma.. ;)  Det fick alltså bli en dubbelmoralskompromiss, med tända ljus när vi tittade på tv.

Ha en bra dag och var lite extra nojjiga så ni inte går på ev aprilskämt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar