onsdag 4 april 2012

Kärt återseende!

Igår var det äntligen dax att få träffa brorsan och hans familj! De har ju varit i Canada i 7 månader och kom hem i slutet av förra veckan.
Eftersom bilen står på verkstan och väntar på att bl a få en ny koppling blev det till att hyra sig en bil så att vi inte behövde ställa in resan!


Ja, ja inte en racerbil, men den tog oss dit vi skulle och hem igen i allafall :)

Brorsan hade förvarnat om att Hanna nu svängt helt och bara pratade engelska. Detta var dock inget hinder för kusinerna, de satte igång att leka direkt när vi kom innanför dörren! Det märktes att de verkligen saknat varandra och dagen bjöd på många glada skratt både från deras och vårat håll :)

Jag hade med mej muffins och lite grejer, så tjejerna fick göra cupcakes till fikat.Ett uppskattat inslag och koncentrationen var på hög nivå när de pysslade :)

                                            Såhär fina blev Hannas
                                             och såhär fina blev Novas cupcakes
                                         Nöjda tjejer!
                                     Här var man snabb och fick tag på lite frosting :)


Redan i somras fick Rasmus och Lea ett väldigt speciellt band och detta var något som inte ändrats under det halvåret vi inte träffats! Så härligt att se! Och Lea kom snabbt på att man kunde använda sin charm för att få grabbarna att skratta gott. Att det t ex var väldigt roligt att smula sönder muffinsen i små bitar och hiva ner på golvet.. Hmm.. :)Vi hade verkligen en toppendag tillsammans och det var riktigt kul att ses igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar