tisdag 17 maj 2011

Äntligen klara!!

Idag sattes äntligen den sista tapetvården upp i hallen och även de återstående listerna kom på plats! Blev såå fint, och jag kan inte nog tacka min pappa för allt slit han lagt ner på detta!!

Så här ser det ut i hall del 2 och trapphuset :)Ska bli så skönt när garderoberna som legat och väntat ett bra tag på att få spikas ihop och komma till sin rätta även är på plats! Mest skönt tycker nog dottern att det ska bli att kunna komma åt att leka ordentligt på sitt rum igen, det har ju fått agera förvaring till hallens prylar under renoveringen...

På fredag är det så dax att träffa doktorn igen för att få ett utlåtande om såret och dess framtid.. Det går ju helt klart åt rätt håll, man ser en förbättring mellan varje omläggning, men det tar nog sin lilla tid innan det är helt läkt. Är väl inte helt komfortabel med hur det ser ut jämte såret dock, är nån skit som spänner och vill komma ut där med. Doktorns teori var från början att detta skulle ske spontant, men veckorna har ju gått och inget hänt än så länge, så vi får väl se vad han säger om det på fredag.

Nähä, bäst att fixa lite kvällsmat!

Må så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar