söndag 1 maj 2011

inte som det var tänkt, men kanske till det bättre?

Igår styrde vi färden till Ekholms för att inhandla tapeter till del 2 av hallen.
Vi hade ju tänkt oss samma tapet som i del 1, men med tanke på att det var ju ett tag sen vi köpte de tapeterna så blev vi ju inte direkt förvånade att just den grå nyansen utgått ur sortimentet..
I samma serie fanns det ju mycket annat fint, men inte nåt som vi tyckte stämde med våran grå, så det blev ju att tänka om helt.
Ju längre tid man tillbringar i en affär fylld med tapeter desto veligare blir man ju. Finns ju hur mycket snyggt som helst!
Har full förståelse för att barnen blev något otåliga eftersom vi gick inne i butiken i närmare en timme... Till slut hittade vi en tapet vi båda föll för, en något mörkare grå än den andra med lite ljusgrått mönster i. Undrar bara vad min käre far säger eftersom det är lite mönsterpassning på denna, till skillnad från den andra... hmm..

Som belöning för att barnen ändå skött sig hyfsat i affären blev det att ta "genvägen" om Lekeryd och inhandling av deras underbart goda mjukglass! Har ni inte varit där och ätit glass tycker jag absolut att ni ska åka dit. Ett mycket populärt glass-ställe, men det är helt klart värt att stå i kö en stund, för glassen är som sagt underbart god!

När vi kom hem var jag ju tvungen att öppna en av tapetrullarna för att få en bild av hur hallen kommer att se ut. Både maken och jag är rörande överens om att även om det inte blir som vi tänkt från början så kommer det definitivt inte bli till det sämre! Härligt när det blir åt det hållet! :)

Hoppas ni haft en skön Valborgshelg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar